< Terug naar het beginscherm

De winnaars van vorig jaar

1

Leerlingen van Kindsheid Jesu in Hasselt willen de speelplaats met het geld omtoveren tot een macabere show met onder meer een driekoppige hond, lijkwagens, motorbendes en een ‘dodenmars’ van zesdejaars… De stunt sluit helemaal aan op het duivelse thema KJ’s Inferno. De fantasierijkste inzending, aldus de jury.

Humaniora Kindsheid Jesu Hasselt

€1.500 - 1.068 votes
2

De laatstejaars van het Genkse Onze-Lieve-Vrouwelyceum hijsen leerlingen en leerkrachten in sumopakken voor een gigantische battle op een hindernissenparcours. Tekent ook present: een (mechanische) rodeostier.

Onze-Lieve-Vrouwelyceum Genk

€500 - 716 votes
3

In The Battle of the Generations zullen de millennials het tijdens Chrysostomos opnemen tegen de leerkrachten. Een obstakelspringkasteel vormt het decor van de generatiestrijd. Verder op het programma: een lasergame en een dance battle.

GO! Atheneum Hasselt

€1.500 - 295 votes
4

Foute fitness, zo luidt het thema van het Chrysostomosfeest van de leerlingen aan de Sint-Ludgardisschool in Merksem. En wat is er dan beter dan een springkasteel én een vettige pizza (achteraf, gelukkig) om de laatste honderd dagen in te springen?

Humaniora Kindsheid Jesu Hasselt

€1.500 - 1.068 stemmen