< Terug naar het beginscherm

De winnaars van 2019

1

Griezelen op school. Voor één dag wordt de speelplaats van het Go! Atheneum in Geel omgetoverd tot een mistig en macaber kerkhof mét “gruwelijk” afscheidsritueel en duivelse hapjes en drankjes. De ondergrondse parking van de school wordt een griezeldoolhof voor de 5de jaars.

Go! Atheneum, Geel

€750
2

De laatstejaars van het Kindsheid Jesu gaan 'back in time'. Een teletijdmachine zal hen heel wat avonturen laten beleven tijdens hun Chrysostomos. De dag start alvast met groepsdansen en heel wat verrassingen.

Humaniora Kindsheid Jesu, Hasselt

€750
3

Ook in het Heilig Hart College van Lanaken gaan de leerlingen (een beetje) terug in de tijd. Onder het centrale thema ‘The New Twenties’ organiseren de leerlingen een festival in het teken van de jaren 2000.

Heilig Hart College, Lanaken

€250
4

In het instituut Mariaburcht in Stevoort organiseren ze een eigen Emmy show. Iedere klas bedenkt een act in de categorieën horror, misdaad of komedie. Het publiek kiest de Emmy winnaars. De namiddag sluiten de leerlingen af door onder meer zelf mee te spelen in een comedyshow.

Instituut Mariaburcht, Hasselt

€250
5

Kleur! Kleur! Kleur! De Sint-Martinusscholen in Herk-de-Stad zullen hun laatste honderd dagen kleurrijker dan ooit inzetten met een pré-Chrysostomosfuif met confettikanonnen, regenbogen en lichtspektakel.

Sint-Martinusschool, Herk-de-Stad

€250
6

Virga Jessecollege goes into Space. Chrysostomos staat in deze school volledig in het teken van astronomie en astrologie. En de leerkrachten strijden om XMOS-kapitein van dit jaar te worden.

Virga Jessecollege, Hasselt

€250